5. nap - Fehérje nap

 2012.01.06. 21:05

 Túl vagyunk az első négyesen, annyira büszke vagyok anyukámra és magamra is. Főleg anyukámra, sosem gondoltam volna, hogy belemegy a diétába, és csináljuk is egy napnál tovább. Úgy tűnik, hogy ő is, és én is nagyon elszánt vagyok. Minden nap böngészi a neten, hogy mikor miket is ehetnénk, ja és ma haza állított a következő könyvvel: Szepessy Vilma - Karcsúsodás a 4 napos szétválasztó diétával című könyvvel. Jónak tűnik, étel típusok szét vannak osztva az ételek, és a receptek is benne vannak részletesen. (Ötletadónak nagyon jó.)

www.libri.hu/konyv/karcsusodas-a-4-napos-szetvalaszto-dietaval.html

Szóval nagyon rajta vagyunk a diétán:)

 

A menü:

Reggeli: Gyümölcs (ebből még mindig nem eszek eleget).

Ebéd: Tepsiben sült sajtos-tejszínes pulykamell. (beleszórod a tepsibe a reszelt sajtot, rá a húst, majd rá megint sajt és végül a tejszín), kertész salátával.

Vacsora: Ugyan ez, csak az adag fel, és utána egy bögre tej.

Címkék: tej fehérje nap szepessy vilma karcsúsodás a 4 napos szétválasztó diétával sajtos tejszínes pulykamell kertész saláta

A bejegyzés trackback címe:

https://90-napos.blog.hu/api/trackback/id/tr153525174

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása